Medlemmar

Vilka intressen har ni? Kontakttråd

2017-06-28 17:26 #0 av: Äppelsnäckan

Tänkte att vi med sociala svårigheter kan möta varandra lite och dela med oss vad vi har för intressen. Kanske kan man hitta någon likasinnad? Vad har ni för passioner? Inkluderar era intressen sociala prövningar/situationer? Jag brinner för djur och har alltid gjort, och min fritid innehåller mycket akvarium då jag har 6 stycken. I dessa bor axolotler, fiskar, räkor och snäckor. Har dessutom ett terrarium som en kenyansk sandboa ska bo i så småningom då jag fattat tycke för ormar. Intresset innebär mycket pysslande själv i mitt rum men det innebär också sociala prövningar i form av att handla fisk själv i butik, prata med personal om saker jag vill beställa in m.m. Det tar emot ibland men med tiden blir det bara bättre och bättre. Mina hobbys för mig framåt på det sättet. Utan någon hobby hade jag inte utsatts för såna här saker. Har också ett starkt intresse för marknadsföring/drivande av egen verksamhet/företag. Har flera hemsidor, en blogg och en Youtube-kanal. Berätta om era intressen!

Anmäl
2017-07-30 18:29 #1 av: CeriCold

Även om ingen annan svarat än så känner jag att jag kan göra det ändå :P

Jag är lite av en gamer, men klarar inte av att spela något där någon kan få för sig att säga något till mig. Så allting jag spelar är offline. Jag gick en djurvårdslinje på gymnasiet så djur är något som jag verkligen vill ha i mitt liv. Tyvärr så bor jag i en lägenhet där djur är otillåtet. Jag gillar allting som har med havet att göra och har funderat på att gå med i en dyk klubb. Det finns en i staden jag bor men har inte vågat ta kontakt med dem än. Jag är också smått intresserad utav företagande, och även efter att ha drivit ett UF-företag på gymnasiet så vet jag inte riktigt hur jag ska gå till väga. Jag har börjat försöka lära mig digital konst och skulle gärna vilja bli något större inom det någon dag.

Anmäl
2017-09-05 22:27 #2 av: sp0ngeb0b

Jag är väldigt intresserad av träning, mat och hälsa. Jag tränar så mycket jag kan och orkar, älskar att handla mat för då får jag gå crazy på grönsaksavdelningen. Älskar att äta också, men gillar egentligen inte så mycket att laga mat. Tycker det är långtråkigt, men det är ju värt det för när det är klart får jag äta göttig mat. Haha, låter ju nu som världens största matvrak. Men det är så det är. Min pojkvän brukar skämta om att mat är nr 1 på listan av saker jag älskar mest, och sen kommer han. Förutom det gillar jag mest vanliga saker som läsa, umgås med vänner, klappa katten, gå på konsert, resa osv. Skulle inte tro att så många av mina intressen krockar med mina sociala problem. Den visar sig mest när jag går på stora fester eller umgås med folk jag inte känner så bra, så det ligger ju verkligen utanför mina intressen. Resandet kan ibland krocka med det, men jag har egentligen inga problem att prata med främlingar om jag vet vad jag ska säga. T.ex. om jag ska fråga något i en affär eller så. Men ibland reser jag och min pojkvän iväg och hälsar på hans släkt, som vi gjorde förra veckan. Det var hemskt jobbigt men förhoppningsvis blir det ju bättre för varje gång.

Anmäl
2017-09-30 00:52 #3 av: fannylinda

Mina intressen är djur/hundar (har en), odling, krukväxter, internet, pyssla (är väldigt kreativ), fotografera...

Anmäl
2017-10-09 09:15 #4 av: Galenidjur

Det jag mest sysslar med är att spela cello. Lägger väldigt mycket av min tid på det. Sen lägger jag också en hel delt tid på att spela piano, men inte fullt så mycket. Spelar också ett kinesiskt instrument som heter erhu som jag lärt mig själv, men det är mest en hobby och inget jag tar superseriöst. Ett annat stort intresse är växter och jag går jämt och plockar med mina krukväxter här hemma samt köper nya. Har också odlat en hel del i sommar , vilket var jättekul.

Förutom det har jag en kanin som är som min bebis. Vi har ett mycket starkt band då han varit sjuk en del och pga det har speciella behov. Har också en katt som kom in i mitt liv för ca 2 månader sedan och sen dess inte lämnat min sida. Går och bär runt på henne hela tiden haha.

Andra intressen är: datorspel, läsa och att färga håret på roliga sätt :) chattar också rätt mycket då jag tycker det är enklare än att prata med och träffa folk irl.

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl
2017-12-08 18:22 #5 av: ixtab

Jag har inte varit inne på en tid men hittade nu detta inlägg.

Jag har två katter och en hund. Katterna är bonnkatter som heter Börje och Fillefjomp. Dessa två varelser betyder mycket mycket för mig. Sedan har jag en Amerikansk Bull dog. Underbara underbara. Hjärta
Jag har haft mycket akvarium, men det har blivit för tungt. Jag har även haft Leguaner. 

Jag har även en värksjukdom så jag gör lite sedan måste jag vila och så gör jag lite så får jag vila. Tittar på jätte mycket film.
Jag syr, ritar, målar, pärlar. Jobbar i lera och gör trästavar.

Min passion är min medialitet. Där gör jag altar saker och säljer. Jag lägger Tarot och har kurser via nätet.
Jag är en solitär "häxa" så när ork finns, går jag gärna i skog och mark. Där hittar jag stavarna och annat fint. Tyvärr sätter min SF stora hinder för mig. Jag önskar verkligen att den blev bra att jag kunde umgås lite med folk. kanske ha "irl" kurser mm.

Nu låter det som jag har en massa saker hela tiden, men som sagt jag har så mycket ont så det blir mycket sängläge. 

Har du sötvatten eller saltvattens kar? Eller båda.? Har du intresse för amfibier oxå. Jag älskar även dem.

Blomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.